Trebinjac Đorđe Radulović policajcu polomio nogu

nezavisne.com
Trebinjac Đorđe Radulović policajcu polomio nogu

Foto: N.N. đ Uhapšen Đorđe Radulović iz Trebinja: Policajcu polomio nogu

Trebinje - Đorđe Radulović iz Trebinja uhapšen je u noći između subote i nedjelje nakon što je policajcu polomio skočni zglob desne noge.

Policajca je napao ispred ugostiteljskog objekta "Centar", u trebinjskoj Ulici vojvode Stepe Stepanovića. U pitanju su teške povrede.

Sve se dešavalo oko 23.50, kada je Policijskoj stanici Trebinje prijavljen incident ispred kafića "Centar", gdje je ubrzo stigla i policijska patrola.

Policajci su na mjestu događaja zatekli S.B. kako fizički napada ljude oko sebe. Dok su se trudili da smire situaciju, policajca je napao Radulović.

U Službi hitne medicinske pomoći je kasnije utvrđeno da je u pitanju prelom skočnog zgloba desne noge.

Protiv Radulovića, nakon kompletiranja predmeta, biće dostavljen izvještaj o napadu na policajca. Prekršajni nalog je izdat S.B. i to za tuču i fizički napad, te ometanje državnih organa.

Incident u Trebinju tek je jedan u seriji sličnih u RS, a tokom kojih su policajci bili na meti vandala.

Tako su, sredinom septembra, trojica pijanih mladića iz Doboja izazvala incident u Banjaluci, gdje se golfom nisu zaustavili policiji, a potom su, kada su nakon pokušaja bjekstva sustignuti, počeli vrijeđati policajce. Iako su bili vidno pijani, ti mladići su odbili alko-testiranje.

Mjesec ranije je jedan mještanin Srpca uhapšen nakon što je napao policajca, kojeg je - ugrizao za šaku.

Tada su policajci za tog sredovječnog muškarca utvrdili da je bio mrtav pijan, odnosno da je imao oko 2,4 g/kg alkohola u organizmu.

Trojica policajaca Policijske uprave Banjaluka povrijeđena su početkom jula radeći svoj posao, i to u napadu dvojice osumnjičenih, s tim što su obojica bila pijana.

U junu su četrdesetjednogodišnji Ž.K. i njegov dvadesettrogodišnji sin G.K. iz Prijedora uhapšeni nakon što su u jednom ugostiteljskom objektu fizički napali muzičare, a zatim su napali i policiju. Po saznanjima "Nezavisnih", alko-testiranjem je kod Ž.K. i G.K. utvrđeno da su bili pijani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana