Transvestit izbo mladića u stanu

Nebojša Tomašević
Transvestit izbo mladića u stanu

Zemun - Goran A. (34) iz Beograda uhapšen je juče zbog sumnje da je nožem izbo i ubio studenta iz Nevesinja Marka Radovića (24) u njegovom podstanarskom stanu u Zemunu.

Prema nezvaničnim informacijama koje su prenijeli neki mediji u Srbiji, osumnjičeni je transvestit. On je zločin počinio u nedjelju uveče u Ševinoj ulici, a ubistvu je prethodila svađa i tuča. Tokom sukoba Goran je nožem više puta ubo Radovića i pobjegao. Prema riječima izvora bliskog istrazi, nesrećni mladić je krvav izašao iz stana na ulicu, te prešao nekoliko desetina metara, gdje je pao i iskrvario na smrt. Policija je efikasnom i brzom akcijom juče pronašla osumnjičenog i stavila mu lisice na ruke.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, navodeći inicijale, saopšteno je da Gorana terete za ubistvo i da mu je određeno zadržavanje do 48 časova.

- Nakon toga, osumnjičeni G. A. će uz krivičnu prijavu biti predat Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. On je u nedelju uveče naneo više ubodnih rana dvadesetčetvorogodišnjem mladiću koji je preminuo od povreda - saopšteno je iz policije ne navodeći druge detalje.

Pojedini mještani Ševine ulice u Zemunu su policiji ispričali da su vidjeli kada je ranjeni mladić izašao iz kuće, te pao i udario glavom o betonski blok.

- Mladić je na rane stavio dva peškira i izašao iz kuće, te je pao. Bio je sav u krvi, a neko je pozvao hitnu, koja je brzo stigla, ali mu nije bilo spasa - ispričao je policiji jedan očevidac.

Komšinica ubijenog Radovića kaže da je tokom noći iz njegovog stana čula strašnu svađu koja je trajala satima.

- Od galame i buke nisam mogla da spavam, ali nisam znala šta se dešava. Tek ujutro sam čula da je mladić ubijen - kazala je komšinica ne želeći da se predstavi.

Drugi komšija kaže da vjeruje da bi mladić ostao živ da nije udario glavom o betonski blok kada je pao.

Većina mještana Ševine ulice za ubijenog Radovića kažu da je bio miran i povučen mladić, koji nikome nije pravio probleme.

  • Nije nikada dovodio nikakvo sumnjivo društvo, a nisam ranije čuo nikakvu svađu ili galamu iz njegovog stana. Tu je živio već četiri godine - izjavio je jedan mještanin Ševine ulice želeći da ostane anoniman.

Hitna

Ekipa Službe hitne pomoći u Zemunu o povređivanju mladića obaviještena je u nedjelju oko 21.50 časova. Po njihovom dolasku na mjesto zločina on je već bio preminuo.

Saradnik Hitne pomoći za komunikaciju Mirko Lutovac kazao je da je mladić na tijelu imao veći broj ubodnih rana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana