Трансвестит избо младића у стану

Небојша Томашевић
Трансвестит избо младића у стану

Земун - Горан А. (34) из Београда ухапшен је јуче због сумње да је ножем избо и убио студента из Невесиња Марка Радовића (24) у његовом подстанарском стану у Земуну.

Према незваничним информацијама које су пренијели неки медији у Србији, осумњичени је трансвестит. Он је злочин починио у недјељу увече у Шевиној улици, а убиству је претходила свађа и туча. Током сукоба Горан је ножем више пута убо Радовића и побјегао. Према ријечима извора блиског истрази, несрећни младић је крвав изашао из стана на улицу, те прешао неколико десетина метара, гдје је пао и искрварио на смрт. Полиција је ефикасном и брзом акцијом јуче пронашла осумњиченог и ставила му лисице на руке.

Из Министарства унутрашњих послова у Београду, наводећи иницијале, саопштено је да Горана терете за убиство и да му је одређено задржавање до 48 часова.

- Након тога, осумњичени Г. А. ће уз кривичну пријаву бити предат Вишем јавном тужилаштву у Београду. Он је у недељу увече нанео више убодних рана двадесетчетворогодишњем младићу који је преминуо од повреда - саопштено је из полиције не наводећи друге детаље.

Поједини мјештани Шевине улице у Земуну су полицији испричали да су видјели када је рањени младић изашао из куће, те пао и ударио главом о бетонски блок.

- Младић је на ране ставио два пешкира и изашао из куће, те је пао. Био је сав у крви, а неко је позвао хитну, која је брзо стигла, али му није било спаса - испричао је полицији један очевидац.

Комшиница убијеног Радовића каже да је током ноћи из његовог стана чула страшну свађу која је трајала сатима.

- Од галаме и буке нисам могла да спавам, али нисам знала шта се дешава. Тек ујутро сам чула да је младић убијен - казала је комшиница не желећи да се представи.

Други комшија каже да вјерује да би младић остао жив да није ударио главом о бетонски блок када је пао.

Већина мјештана Шевине улице за убијеног Радовића кажу да је био миран и повучен младић, који никоме није правио проблеме.

  • Није никада доводио никакво сумњиво друштво, а нисам раније чуо никакву свађу или галаму из његовог стана. Ту је живио већ четири године - изјавио је један мјештанин Шевине улице желећи да остане анониман.

Хитна

Екипа Службе хитне помоћи у Земуну о повређивању младића обавијештена је у недјељу око 21.50 часова. По њиховом доласку на мјесто злочина он је већ био преминуо.

Сарадник Хитне помоћи за комуникацију Мирко Лутовац казао је да је младић на тијелу имао већи број убодних рана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана