Tragedija u banjalučkom naselju Petrićevac: Žena pala sa terase i poginula

N. T.
Tragedija u banjalučkom naselju Petrićevac: Žena pala sa terase i poginula

Banjaluka - Jelena Reljić (62) iz Banjaluke poginula je kada je pala sa terase kuće u Majevičkoj ulici u banjalučkom naselju Petrićevac.

Nesreća se desila u srijedu popodne, a terasa sa koje je pala visoka je oko tri metra. Reljićeva je navodno prije nesreće unosila veš sa terase i popravljala crijep. Mještani Majevičke ulice kažu da ona nije živjela u ovoj kući, koju je naslijedila od roditelja, već ju je povremeno obilazila.

- U srijedu sam je vidio kako nešto radi oko kuće i unosi veš sa terase. Zamolila je da joj pomognem da saniram oštećenje na ogradi i tada mi se žalila da ima problem s krvnim pritiskom i vrtoglavicu - kazao je mještanin Majevičke, ne želeći da mu objavimo ime.

Dodao je da nije vidio kada se desila tragedija i da ga je o tome obavijestio drugi komšija.

- Kada sam došao u dvorište te kuće Jela je već mrtva ležala potrbuške na pločniku ispod terase i vidjelo se da je razbila glavu. Ispod terase ima konstrukcija od vinove loze koja je bila iskrivljena. Pretpostavljam da je prvo pala na leđa i udarila u tu konstrukciju, a potom pala na glavu i stomak - kazao je ovaj mještanin.

On vjeruje da je nesrećnoj ženi pozlilo zbog visokog pritiska i da je zato pala.

Prema njegovim riječima, Reljićeva je stradala samo tri dana prije svog rođendana, koji pada na pravoslavni Božić.

- Eto, vidite sudbine, da nastrada baš sada. Uskoro je trebalo da proslavi krsnu slavu Svetog Stefana - kazao je poznanik Reljićeve, koji živi u Majevičkoj ulici.

U Policijskoj upravi Banjaluka su kazali da su obavili uviđaj i da u ovom slučaju nema krivičnog djela. Kako kažu, riječ je o nesrećnom slučaju. Jelena Reljić nema djece, ima nevjenčanog supruga, dok joj brat živi u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana