Трагедија у бањалучком насељу Петрићевац: Жена пала са терасе и погинула

Н. Т.
Трагедија у бањалучком насељу Петрићевац: Жена пала са терасе и погинула

Бањалука - Јелена Рељић (62) из Бањалуке погинула је када је пала са терасе куће у Мајевичкој улици у бањалучком насељу Петрићевац.

Несрећа се десила у сриједу поподне, а тераса са које је пала висока је око три метра. Рељићева је наводно прије несреће уносила веш са терасе и поправљала цријеп. Мјештани Мајевичке улице кажу да она није живјела у овој кући, коју је наслиједила од родитеља, већ ју је повремено обилазила.

- У сриједу сам је видио како нешто ради око куће и уноси веш са терасе. Замолила је да јој помогнем да санирам оштећење на огради и тада ми се жалила да има проблем с крвним притиском и вртоглавицу - казао је мјештанин Мајевичке, не желећи да му објавимо име.

Додао је да није видио када се десила трагедија и да га је о томе обавијестио други комшија.

- Када сам дошао у двориште те куће Јела је већ мртва лежала потрбушке на плочнику испод терасе и видјело се да је разбила главу. Испод терасе има конструкција од винове лозе која је била искривљена. Претпостављам да је прво пала на леђа и ударила у ту конструкцију, а потом пала на главу и стомак - казао је овај мјештанин.

Он вјерује да је несрећној жени позлило због високог притиска и да је зато пала.

Према његовим ријечима, Рељићева је страдала само три дана прије свог рођендана, који пада на православни Божић.

- Ето, видите судбине, да настрада баш сада. Ускоро је требало да прослави крсну славу Светог Стефана - казао је познаник Рељићеве, који живи у Мајевичкој улици.

У Полицијској управи Бањалука су казали да су обавили увиђај и да у овом случају нема кривичног дјела. Како кажу, ријеч је о несрећном случају. Јелена Рељић нема дјеце, има невјенчаног супруга, док јој брат живи у Београду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана