Трагедија код Приједора: Ножем и сјекиром убио супругу и мушкарца којег је с њом затекао

Nezavisne.com
Трагедија код Приједора: Ножем и сјекиром убио супругу и мушкарца којег је с њом затекао

Приједор - Алија Хрустић (48) из Камичана, код Приједора, сам се пријавио полицији након што је, како се сумња, ножем и сјекиром усмртио своју супругу Азру Хрустић (35) из Приједора, с којом у протеклих неколико мјесеци није живио заједно, те Енвера Халилагића (41) из Бихаћа којег је с њом затекао, сазнају "Независне" незванично.

Убиство се догодило јутрос око 7 сати у кући у мјесту Средњи Јакуповићи, у којој је убијена жена краће вријеме становала. Та кућа, иначе, није власништво супружника.

"Потом се сам пријавио полицији", појашњава извор "Независних".

Идентитет убијених и осумњичених за "Независне" је потврдила портпарол Окружног јавног Тужилаштва Бањалука Маја Ђаковић-Видовић.

"Увиђај обавља дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног Тужилаштва Бањалука Синиша Марковић, заједно с полицијским службеницима ПУ Приједор. Тужилац је наложио да се предузму све потребне истражне мјере, радње и вјештачења ради утврђивања свих околности почињеног кривичног дјела. Наложена је обдукција беживотних тијела. Осумњичени је лишен слободе, а након завршене криминалистичке обраде уз извјештај о почињеном кривичном дјелу биће спроведен у Окружно јавно Тужилаштво ради испитивања", рекла је Ђаковић-Видовић.

Како истичу мјештани, који Алију познају, ријеч је, иначе, о мирном мушкарцу, за којег се никад не би рекло да ће нешто овако учинити.

Кажу и да је у току била бракоразводна парница између супружника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана