Tošićeva nema veze s pokušajem ubistva Ždrale

N. T.
Tošićeva nema veze s pokušajem ubistva Ždrale

Sarajevo - Bivša mis fotogeničnosti BiH Slobodanka Tošić nema nikakve veze sa pokušajem ubistva Đorđa Ždrale, rekao je juče Darko Elez, koji je svjedočio u Sudu BiH putem video-linka iz Beograda.

- Nikada je nisam podsticao da učestvuje u pokušaju Ždralinog ubistva. Ona je žrtva čitavog postupka - ispričao je Elez, vođa jedne od najvećih i najozloglašenijih kriminalnih grupa u Srbiji i BiH, koji izdržava devetogodišnju kaznu u Sremskoj Mitrovici. Naglasio je da se nije obračunavao sa Ždralom na način kako to tužilaštvo predstavlja, već je to rješavao pravnim putem, a ne likvidacijama. Tošićeva je optužena da je 13. aprila 2006. godine namamila Ždralu i tražila od njega da je odveze do drugarice. Kada su njih dvoje u "audiju", koji je Ždrale vozio, stigli u naselje Vranješ, Tošićeva je izašla iz vozila i tada su prema "audiju" iz automatskog oružja zapucali Davor Elez i Branimir Minić. Ždrale je tom prilikom ranjen, te je u takvom stanju uspio doći do kafića "Sport", nakon čega mu je pomoć ukazana u Kliničkom centru Koševo.

Elez i Ždrale bili su kumovi, a navodno su se posvađali oko podjele plijena i Slobodanke Tošić, koju su obojica željeli za sebe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana