Тошићева нема везе с покушајем убиства Ждрале

Н. Т.
Тошићева нема везе с покушајем убиства Ждрале

Сарајево - Бивша мис фотогеничности БиХ Слободанка Тошић нема никакве везе са покушајем убиства Ђорђа Ждрале, рекао је јуче Дарко Елез, који је свједочио у Суду БиХ путем видео-линка из Београда.

- Никада је нисам подстицао да учествује у покушају Ждралиног убиства. Она је жртва читавог поступка - испричао је Елез, вођа једне од највећих и најозлоглашенијих криминалних група у Србији и БиХ, који издржава деветогодишњу казну у Сремској Митровици. Нагласио је да се није обрачунавао са Ждралом на начин како то тужилаштво представља, већ је то рјешавао правним путем, а не ликвидацијама. Тошићева је оптужена да је 13. априла 2006. године намамила Ждралу и тражила од њега да је одвезе до другарице. Када су њих двоје у "аудију", који је Ждрале возио, стигли у насеље Врањеш, Тошићева је изашла из возила и тада су према "аудију" из аутоматског оружја запуцали Давор Елез и Бранимир Минић. Ждрале је том приликом рањен, те је у таквом стању успио доћи до кафића "Спорт", након чега му је помоћ указана у Клиничком центру Кошево.

Елез и Ждрале били су кумови, а наводно су се посвађали око подјеле плијена и Слободанке Тошић, коју су обојица жељели за себе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана