Теслић: Тридесетогодишњак умро након убода стршљена

Nezavisne.com
Теслић: Тридесетогодишњак умро након убода стршљена

Теслић - Тридесеттрогодишњи С.Н. из теслићког мјеста Ђулићи преминуо је у четвртак поподне након што га је у шуми код мјеста Горња Шњеготина, у околини Теслића, убо стршљен, потврдили су полицијски извори.

Незванично смо од мјештана сазнали да је ријеч о Синиши Недићу, који је био ожењен и има петогодишње дијете.

"Он је с још пар људи обављао радове у шуми. Наједном га је ујео стршљен. Након што се то догодило, Синишу је из шуме носио један човјек што је с њим радио. Тај човјек је још у шоку", испричао је "Независним" један мјештанин, молећи нас да му не наводимо име.

Према ријечима нашег саговорника, комби, до којег је несрећни мушакарац ношен од мјеста гдје га је стршљен убо, био је удаљен око километар.

"Док су стигли до амбуланте у Шњеготини, већ је било касно. Покушали су вјештачко дисање, масажу срца, али није ни то имало ефекта. Нажалост, Синиша је преминуо. Ово је страшна трагедија, да човјек на тај начин оконча живот. Сви смо у шоку", каже наш саговорник из околине Теслића.

У теслићком Дому здравља потврдили су да је њихов љекар констатовао смрт пацијента, насталу, како су навели, као посљедица уједа инсекта.

Из ЦЈБ Добој потврдили су да су упознати с цијелим случајем, али више детаља, пошто је истрага у току, нису могли да нам кажу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана