Teodora Iskasapila majku i baku zbog mlijeka

Agencije
Teodora Iskasapila majku i baku zbog mlijeka

Beograd - Teodora Viktorović (39), osumnjičena da je satarom ubila majku i baku, prema nalazu vještaka bila je uračunljiva u vrijeme zločina, što je i ona potvrdila na saslušanju.

Ona je objasnila šta ju je navelo na strašan zločin.

- One su uvek duže spavale i ja sam morala bebi da zagrejem mleko. Tiho sam prolazila kroz dnevnu sobu, međutim, zakačila sam slučajno majku. Ona me je pitala: "Što me budiš". Odgovorila sam da grejem bebi mleko, a ona mi je rekla: "Baš me briga za tebe i za tvoje dete". Tada mi je puklo - ispričala je Teodora Viktorović.

Okrivljena je mogla da shvati značaj svojih postupaka u vrijeme izvršenja djela. Ona je ispričala da su je godinama omalovažavale i vređale i da se to sakupilo u njoj.

U psihijatrijskom vještačenju se konstatuje: "Okrivljena Teodora Viktorović mogla je da shvati značaj svojih postupaka u vrijeme izvršenja djela". Takođe se zaključuje da je ona u stanju da učestvuje u daljem postupku.

Utvrđeno je i da je osumnjičena prije zločina pila i alkohol.

U nastavku istrage u srijedu je u tužilaštvu saslušana Ljubinka Đukić, sestra Teodorine bake Ivanke. Ona je svjedočila da je Teodora imala problema sa drogom i da je njena majka počela da je kinji kada je saznala za to.

Pod istragom je bio i Teodorin nevjenčani suprug Borislav Stamenkov (39), ali je on pušten da se brani sa slobode. (Agencije)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana