Supružnike zaključali u sobu pa ih opljačkali

Supružnike zaključali u sobu pa ih opljačkali 29.08.2018 22:50 | nezavisne.com

Doboj - Policija traga za dvojicom razbojnika koji su naoružani upali u jednu kuću u Doboju te opljačkali supružnike, kojima su ukrali oko 23.000 KM.

Razbojništvo se odigralo u noći između 27. i 28. avgusta, kada su vlasnik kuće i njegova životna saputnica bili sami.

“Bili su na spratu i ona je odjednom čula da neko hoda po donjem dijelu kuće. To joj je bilo sumnjivo pa je sišla na sprat ispod”, pojašnjava izvor “Nezavisnih”.

Kako dodaje, ugledala je potom dvojicu razbojnika, koji su supružnicima zatim naredili da im predaju pare.

“Dali su im oko 3.000 maraka, ali time nisu uspjeli zasititi apetite bandita. Naprotiv”, pojašnjava naš sagovornik. Kako dodaje, lopovi su potom zaključavali supružnike u spavaću sobu te počeli s premetačinom po kući.

“Pronašli su još oko 10.000 švajcarskih franaka, kao i oko 1.500 evra”, precizira naš izvor.

Lopovi su potom pobjegli, a supružnici su kroz prozor pozvali komšije u pomoć. Komšije su pozvale policiju i patrola je došla u mjesto Kožuhe, gdje se sve i zbivalo.

Iz policije uvjeravaju da preduzimaju i operativne i istražne radnje u cilju rasvjetljavanja ovog razbojništva.

“Prema izjavi oštećenih, dva nepoznata lica su uz prijetnju oružja ukrala novac, nakon čega su ih zaključali u spavaću sobu, a potom izvršili premetačinu u kući te pronašli i ukrali veći iznos novca u različitim valutama, a potom su pobjegli u nepoznatom pravcu”, saopšteno je juče iz PU Doboj.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica