Suprugu tukao i prijetio nožem

N. T.
Suprugu tukao i prijetio nožem

Doboj - Miloš V. (48) iz Doboja uhapšen je nakon što je pijan supruzi prijetio nožem, tukao je i maltretirao, a zatim posuo sonu kiselinu prema vlasnicima kuće u kojoj žive kao podstanari, saopšteno je iz CJB Doboj navodeći njegove inicijale.

Ovaj događaj policiji je prijavljen u ponedjeljak oko 16 časova. Izvor blizak istrazi je rekao da, kada je Miloš u ponedjeljak došao pijan kući, odmah je počeo da vrijeđa suprugu pa su se posvađali.

- Tada je uzeo nož i prijetio da će ubiti suprugu i njihovog maloljetnog sina (17) koji je bio s njima u kući. Zatim je uhvatio ženu za kosu i vrat i počeo da je tuče. Sin je nasrnuo na njega i odgurnuo ga kako bi zaštitio majku - rekao je izvor blizak istrazi.

Dodao je da su potom napadnuta žena i sin istrčali iz kuće u dvorište.

- Tada su vlasnici kuće pokušali da zaštite majku i sina od nasilnika, koji je u međuvremenu uzeo sonu kiselinu. Odmah je nasrnuo na sve njih i počeo da ih prska kiselinom. Tečnost je poprskao po stepenicima i u pravcu vlasnika kuće. Kiselina je pala na odjeću vlasnice kuće, ali, na sreću, nije zadobila nikakvu povredu - rekao je jedan od poznanika Miloša i njegove porodice.

On je dodao da su mu ispričali da je Miloš V. nakon što je posuo kiselinu, ušao u kuću, uzeo nekakav sprej i išarao zid u hodniku. Tada je zaprijetio da će zapaliti kuću.

U CJB Doboj su rekli da će poslije ispitivanja protiv osumnjičenog M. V. nadležnom tužilaštvu podnijeti izvještaj zbog ugrožavanja bezbjednosti i nasilja u porodici.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana