Супругу тукао и пријетио ножем

Н. Т.
Супругу тукао и пријетио ножем

Добој - Милош В. (48) из Добоја ухапшен је након што је пијан супрузи пријетио ножем, тукао је и малтретирао, а затим посуо сону киселину према власницима куће у којој живе као подстанари, саопштено је из ЦЈБ Добој наводећи његове иницијале.

Овај догађај полицији је пријављен у понедјељак око 16 часова. Извор близак истрази је рекао да, када је Милош у понедјељак дошао пијан кући, одмах је почео да вријеђа супругу па су се посвађали.

- Тада је узео нож и пријетио да ће убити супругу и њиховог малољетног сина (17) који је био с њима у кући. Затим је ухватио жену за косу и врат и почео да је туче. Син је насрнуо на њега и одгурнуо га како би заштитио мајку - рекао је извор близак истрази.

Додао је да су потом нападнута жена и син истрчали из куће у двориште.

- Тада су власници куће покушали да заштите мајку и сина од насилника, који је у међувремену узео сону киселину. Одмах је насрнуо на све њих и почео да их прска киселином. Течност је попрскао по степеницима и у правцу власника куће. Киселина је пала на одјећу власнице куће, али, на срећу, није задобила никакву повреду - рекао је један од познаника Милоша и његове породице.

Он је додао да су му испричали да је Милош В. након што је посуо киселину, ушао у кућу, узео некакав спреј и ишарао зид у ходнику. Тада је запријетио да ће запалити кућу.

У ЦЈБ Добој су рекли да ће послије испитивања против осумњиченог М. В. надлежном тужилаштву поднијети извјештај због угрожавања безбједности и насиља у породици.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана