Stravičan zločin u Zvorniku: Ujak i njegova nevjenčana supruga priznali ubistvo dvogodišnjeg dječaka

Avaz.ba
Stravičan zločin u Zvorniku: Ujak i njegova nevjenčana supruga priznali ubistvo dvogodišnjeg dječaka

Zvornik - Policijski službenici Stanice javne bezbjednosti Zvornik, lišili su slobode lica M.S. i F.D. zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo ''Teško ubistvo'' djeteta rođenog 2014. godine", rečeno je u CJB Bijeljina.

Kako nezvanično saznajemo od dobro obavještenih izvora bliskih porodici osumnjičeni za ubistvo nisu roditelji djeteta, nego ujak i njegova nevjenčana supruga, prenosi bntv.

Ubijenog dječaka, njegovog mlađeg brata i oca je majka napustila i Centar za socijalni rad je djecu dodijelio na čuvanje baki, majčinoj majci, dok su oca dječaci samo posjećivali. U noći ubistva, dječaci su bili kod bake u selu Kamenica.

"Prema inicijalima koje je saopštio CJB Bijeljina, mislim da bi M.S. mogao biti jedino ujak dječaka i F.D. njegova nevjenčana supruga", kaže naš izvor.

"Otac je jako vezan za djecu, on im ne bi naudio siguran sam",  dodaje naš izvor.

Naime, nestanak dječaka prijavljen je 18. avgusta u Policijsku stanicu Zvornik. Tom prilikom prijavljeno je da se u noći sa 16 na 17 avgusta zajedno sa osumnjičenim licem F.D. udaljio od kuće.

Policija je u istrazi došla do saznanja da su lica F.D. i M.S. najvjerovatnije ubili dječaka.

Oni su uhapšeni, a u toku ispitivanja su priznala zločin nad dječakom starim 20 mjeseci, te su i opisali ovaj gnusni čin. Pokazali su mjesto zločina i mjesto na kojem su zakopali tijelo nesretnog dječaka.

"Lica M.S.(1978) i njegova nevjenčana supruga F.D. (1982) iz Zvornika, danas će uz izvještaj o postojanju osnova sumnje da su počinili krivično djelo 'Teško ubistvo' biti predati u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom tužilaštvu u Bijeljini", kazali su u CJB Bijeljina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana