Stariji muškarac iz Broda skidao se pred djevojčicom

N. T.
Stariji muškarac iz Broda skidao se pred djevojčicom

Brod - Stariji muškarac iz Broda skinuo je odjeću i dirao se po tijelu pred djevojčicom, što je izazvalo šok i nevjericu stanovnika ovog grada, saznaje "Glas Srpske".

- Policijskoj stanici Brod prijavljeno je da je punoljetna osoba izvršila zadovoljavanje polnih strasti pred djetetom. U toku je rad na utvrđivanju potpunog činjeničnog stanja u vezi sa prijavljenim događajem - kazali su u Policijskoj upravi Doboj.

Istakli su da zbog osjetljivosti slučaja ne mogu da iznose nikakve detalje.

Nezvanično saznajemo da, navodno, nije bilo fizičkog kontakta između muškarca i djeteta, ali je dijete pretrpjelo šok.

U Centru za socijalni rad u Brodu rekli su da su čuli za ovaj slučaj, ali nisu dobili zvanično obavještenje.

- Čuli smo šta se dogodilo, ali nismo još dobili pismeno obavještenje koje je djelo u pitanju i ko su akteri. Čim dobijemo zvanično obavještenje, Centar će uraditi sve što je u njegovoj nadležnosti, ukoliko za to bude potrebe - rekli su u ovom centru.

Mještani Broda zgroženi su onim što se dogodilo i ne mogu da vjeruju da neko može tako nešto da uradi.

- Čuo sam za to u lokalnom kafiću, ne znam šta bih vam rekao. Užas jedan živi. Valjda taj bolesnik nije napao dijete već se skidao pred njom i dirao se po tijelu - kazao je mještanin Broda ne želeći da se predstavi.

Ovo, nažalost, nije usamljen ovakav slučaj u RS. Na području Gradiške u maju je uhapšen O. M. zbog polnog nasilja nad djetetom i zadovoljavanja polnih strasti pred drugima. Prema ranije objavljenim informacijama, njegove žrtve bila su djeca od tri do 11 godina. Prema Krivičnom zakonu RS, za zadovoljenje polnih strasti pred djecom predviđena je kazna do tri godine zatvora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana