Старији мушкарац из Брода скидао се пред дјевојчицом

Н. Т.
Старији мушкарац из Брода скидао се пред дјевојчицом

Брод - Старији мушкарац из Брода скинуо је одјећу и дирао се по тијелу пред дјевојчицом, што је изазвало шок и невјерицу становника овог града, сазнаје "Глас Српске".

- Полицијској станици Брод пријављено је да је пунољетна особа извршила задовољавање полних страсти пред дјететом. У току је рад на утврђивању потпуног чињеничног стања у вези са пријављеним догађајем - казали су у Полицијској управи Добој.

Истакли су да због осјетљивости случаја не могу да износе никакве детаље.

Незванично сазнајемо да, наводно, није било физичког контакта између мушкарца и дјетета, али је дијете претрпјело шок.

У Центру за социјални рад у Броду рекли су да су чули за овај случај, али нису добили званично обавјештење.

- Чули смо шта се догодило, али нисмо још добили писмено обавјештење које је дјело у питању и ко су актери. Чим добијемо званично обавјештење, Центар ће урадити све што је у његовој надлежности, уколико за то буде потребе - рекли су у овом центру.

Мјештани Брода згрожени су оним што се догодило и не могу да вјерују да неко може тако нешто да уради.

- Чуо сам за то у локалном кафићу, не знам шта бих вам рекао. Ужас један живи. Ваљда тај болесник није напао дијете већ се скидао пред њом и дирао се по тијелу - казао је мјештанин Брода не желећи да се представи.

Ово, нажалост, није усамљен овакав случај у РС. На подручју Градишке у мају је ухапшен О. М. због полног насиља над дјететом и задовољавања полних страсти пред другима. Према раније објављеним информацијама, његове жртве била су дјеца од три до 11 година. Према Кривичном закону РС, за задовољење полних страсти пред дјецом предвиђена је казна до три године затвора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана