Stanari: Povrijeđenu staricu odvezao kući i pobjegao

Sanja Amidžić
Stanari: Povrijeđenu staricu odvezao kući i pobjegao

Stanari - Policija traga za vozačem koji je u Stanarima ispred jedne auto-praonice kamionom udario Vinku Cvijanović (78) i teško je povrijedio.

Nesreća se dogodila u srijedu oko devet časova, kada je kamion, krećući se unazad, iz još neutvrđenih razloga udario ženu. Vozač je staricu nakon što ju je udario stavio u vozilo i odvezao njenoj kući i pobjegao. Starica je u toku istog dana dovezena u dobojsku bolnicu "Sveti apostol Luka", gdje je i zadržana na liječenju.

U bolnici su juče rekli da je pacijent u ovu zdravstvenu ustanovu primljen sa teškim tjelesnim povredama, ali da se nalazi van životne opasnosti.

- Zadobila je prelom pubične ili stidne kosti. Nakon pregleda smještena je u Službu za ortopediju i traumatologiju, gdje ljekari prate njeno zdravstveno stanje - kazali su u bolnici "Sveti apostol Luka".

U Centru javne bezbjednosti Doboj rekli su da je policija nakon uviđaja nastavila rad na utvrđivanju uzroka saobraćajne nesreće.

- Obaviješten je i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj, koji je naredio preduzimanje svih neophodnih radnji na pronalasku vozača koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći - kazali su u CJB Doboj.

Istog dana, samo nekoliko časova kasnije, u drugoj nesreći, koja se dogodila u mjestu Donji Rakani kod Novog Grada, teško je povrijeđen Milan Mihajlica. On je vozeći automobil "audi", iz još neutvrđenih razloga, sletio s puta u kanal. Nesreća se dogodila oko 16.40 časova.

U Centru javne bezbjednosti Prijedor, navodeći inicijale povrijeđenog, rekli su da je policija nakon uviđaja nastavila istragu da bi utvrdila tačan uzrok ove saobraćajne nesreće. Povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana u najbližoj zdravstvenoj ustanovi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana