Станари: Повријеђену старицу одвезао кући и побјегао

Сања Амиџић
Станари: Повријеђену старицу одвезао кући и побјегао

Станари - Полиција трага за возачем који је у Станарима испред једне ауто-праонице камионом ударио Винку Цвијановић (78) и тешко је повриједио.

Несрећа се догодила у сриједу око девет часова, када је камион, крећући се уназад, из још неутврђених разлога ударио жену. Возач је старицу након што ју је ударио ставио у возило и одвезао њеној кући и побјегао. Старица је у току истог дана довезена у добојску болницу "Свети апостол Лука", гдје је и задржана на лијечењу.

У болници су јуче рекли да је пацијент у ову здравствену установу примљен са тешким тјелесним повредама, али да се налази ван животне опасности.

- Задобила је прелом пубичне или стидне кости. Након прегледа смјештена је у Службу за ортопедију и трауматологију, гдје љекари прате њено здравствено стање - казали су у болници "Свети апостол Лука".

У Центру јавне безбједности Добој рекли су да је полиција након увиђаја наставила рад на утврђивању узрока саобраћајне несреће.

- Обавијештен је и дежурни тужилац Окружног тужилаштва Добој, који је наредио предузимање свих неопходних радњи на проналаску возача који је учествовао у саобраћајној несрећи - казали су у ЦЈБ Добој.

Истог дана, само неколико часова касније, у другој несрећи, која се догодила у мјесту Доњи Ракани код Новог Града, тешко је повријеђен Милан Михајлица. Он је возећи аутомобил "ауди", из још неутврђених разлога, слетио с пута у канал. Несрећа се догодила око 16.40 часова.

У Центру јавне безбједности Приједор, наводећи иницијале повријеђеног, рекли су да је полиција након увиђаја наставила истрагу да би утврдила тачан узрок ове саобраћајне несреће. Повријеђеном је љекарска помоћ указана у најближој здравственој установи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана