Средња Слатина код Шамца: Животиње јеле тијело старице

Горан Обрадовић
Средња Слатина код Шамца: Животиње јеле тијело старице

Шамац - Беживотно тијело Љубице Гагулић (79) пронађено је у њеној кући у Средњој Слатини код Шамца, а дио тијела су појеле животиње које су живјеле са њом, потврђено је у полицији.

У Центру јавне безбједности Добој рекли су, наводећи иницијале, да су тијело старице у понедјељак пронашла двојица комшија.

- Један од комшија је разбио прозор и ушли су у кућу гдје су на кревету пронашли тијело Гагулићеве. Поред тијела затечене су и двије кокошке, двије мачке и два паса који су изгризли дио тијела - саопштено је јуче из ЦЈБ Добој.

Љекар мртвозорник Дома здравља Шамац није се могао изјаснити о узроку и времену смрти. О овом догађају обавијештен је и дежурни тужилац Окружног тужилаштва Добој.

Један од мјештана испричао нам је да је старица живјела сама и да је била слабије покретна, а да је један човјек из сусједног села често долазио и доносио јој храну.

- Када је тај човјек у понедјељак дошао до њене куће она није отварала врата, а у снијегу је видио да нема трагова да је изашла из куће. Отишао је до комшије Пере Лучића и позвао  га да пође са њим да виде шта се десило са старицом - рекао је наш саговорник.

Он је додао да су њих двојица тада срели и свештеника и да су заједно отишли до њене куће.

Према његовим ријечима они су тада пришли кући и примијетили су како старица лежи на кревету и око ње су биле животиње.

- Потом су разбили прозор и ушли унутра. Кажу да је призор био ужасан и да се у кући осјећао непријатан мирис, а да су мачке и пси биле око ње - појаснио је поменути мјештанин.

Он је додао да су те животиње живјеле са њом у кући, која је највјероватније мртва била неколико дана, па како животиње нису имале шта јести кренуле су да се хране њеним тијелом.*

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана