Snahi presudio sa četiri hica

N. T.
Snahi presudio sa četiri hica

Banjaluka - Neđeljko Popadić (67) iz Srpca u snahu Ilijanu Popadić ispalio je četiri hica iz pištolja “češka zbrojovka broving” i usmrtio je, navedeno je u optužnici koju je protiv njega podiglo banjalučko Okružno tužilaštvo.

Optužnicu protiv Popadića potvrdio je banjalučki Okružni sud u kome je juče održano ročište za produženje pritvora. Prema optužnici, on je snahu Ilijanu usmrtio 31. marta oko 19.35 časova u njihovoj porodičnoj kući nakon kraće svađe u selu Sitneši kod Srpca. U optužnici se navodi da se on nakon svađe sa snahom popeo na sprat kuće i otišao do spavaće sobe, odakle je uzeo pištolj s kojim se vratio i pucao u snahu. Hici su nesrećnu ženu pogodili u glavu, grudi, ruke i leđa i ona je na licu mjesta preminula. Prema nezvaničnim informacijama, svađa između svekra i snahe izbila je zbog neriješenih imovinskih odnosa. Ranije je izvor blizak istrazi kazao da je Popadić još tokom popodneva prijetio snahi koja je planirala da ga prijavi policiji, ali je od toga odustala.

- U večernjim časovima došlo je do svađe Neđeljka sa unukom Brigitom. Ona je o tome putem telefona obavijestila oca koji je zatim pozvao suprugu Ilijanu da riješi problem. Popadićeva se u tom trenutku nalazila u Srpcu. Ubrzo se vratila kući, gdje je nastala žučna rasprava tokom koje je Neđeljko potegao pištolj - kazao je ranije izvor blizak istrazi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana