Скандал у Прњавору: Домар са ученицом имао секс-аферу

novosti.rs
Скандал у Прњавору: Домар са ученицом имао секс-аферу

Прњавор - Педесетједногодишњи Јосип Ђ., домар у Центру средњих школа "Иво Андрић" у Прњавору, суспендован је послије суочавања са тешким оптужбама, да се под кровом те васпитно-образовне установе, наводно, упустио у сексуалну авантуру са 16-годишњом ученицом те школе.

Да скандал буде већи, како Вечерње новости сазнају, досадашња истрага у које су се укључили полиција, тужилаштво и школа, показала је да недопуштена "блискост" школског кућног мајстора и ученице другог разреда економске школе за посљедицу имала и то да контролни тестови за многе ученике не буду тајна. Домар је ученици достављао контролне тестове, јер је био задужен за њихово копирање у својој канцеларији, у којој су се њих двоје углавном и састајали.

Мирела Милијаш, директорка школе, каже да су у овој установи запрепашћени сазнањима која су испливала на видјело пред сам полугодишњи распуст.

"Након што га је саслушала полиција, суочени са његовом изјавом и другим сазнањима, одмах смо суспендовали нашег радника. Он није желио да прича на тему да ли је имао интимне односе са малољетном ученицом, тврдећи да му је све то, наводно, монтирано. Међутим, признање да је, како је рекао, ученици дао само један контролни тест, било је довољно за његову хитну суспензију",  рекла је, за директорка Милијаш.

Она је "Новостима" потврдила да је о свему упозната од сада већ бившег момка ученице Ивана Шлапака, који је случај пријавио и прњаворској полицији.

"Упознали смо се прије четири мјесеца, након што ме је "стартовала" путем Фацебоока, у вријеме мог рада у Шведској. Желио сам да јој помогнем пошто ми се, као дијете растављених родитеља, жалила на тешке животне услове. Дао сам јој паре да би могла да путује до школе, купио телефон. Међутим, управо путем тог телефона и Фацебоока сазнао сам да је, сем још веза, истовремено одржавала и интимну везу са домарем Јосипом. Признала ми је да је са њим имала и интимне односе, а он јој је, заузврат, давао контролне тестове. Путем вибер групе они су били доступни и многим другим ученицима” прича Иван.

"Стари Јо"

"Осим школе и њених родитеља, са тешко компромитујућим порукама и голишавим фотографијама које су ученица и домар Јосип размјењивали под псеудонимом 'Стари Јо', упознао сам и полицију. Дубоко сам увјерен да она није једина жртва блудног домара, и желим да се више то никоме не понови" каже Иван, који је поменути садржај на увид дао Новостима.

(новости.рс)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана