Селефије на Васкрс теже повриједиле тројицу Срба

Срна
Селефије на Васкрс теже повриједиле тројицу Срба

Сарајево - Више лица повријеђено је у тучи између затвореника у Казнено-поправном заводу Зеница, речено је данас Срни у Министарству унутрашњих послова /МУП/ Зеничко-добојског кантона.

У МУП-у наводе да се туча догодила јуче, а повријеђени су збринути у зеничкој болници.

Према незваничним информацијама, нападачи, од којих су неки припадници селефијског покрета, теже су на Васкрс повриједили тројицу затвореника Срба.

Сарајевски портал "Вијести" објавио је да су тројица осуђеника српске националности који издржавају казне за ратне злочине у Казнено-поправном заводу Зеница задобила тешке повреде када их је касно поподне у њиховим ћелијама напала група осуђеника Бошњака.

Према писању овог портала, нападнута су браћа Ненад и Предраг Бајић, те Синиша Бабић, који су задобили повреде главе, због чега су превезени у Кантоналну болницу Зеница, гдје им је указана љекарска помоћ.

Сви су изван животне опасности.

Увиђај на мјесту догађаја извршио је дежурни кантонални тужилац Сањин Куленовић, а истрага треба да утврди све околности напада.

"Вијести" преносе да су неки од нападача припадници селефијског покрета, те да је напад, који се десио на велики православни празник, извршен на националној основи.

Одлуком управе затвора нападачи су пребачени у затворске самице, наводи сарајевски портал.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана