Саслушања због убиства Сенада Хабибовића

Г. О.
Саслушања због убиства Сенада Хабибовића

Тузла - Тузланска полиција је током недјеље и понедјељка саслушала више особа које би се могле довести у везу са убиством тузланског жестоког момка Сенада Хабибовића (28) званог Сена.

Хабибовић је убијен у недјељу око један час иза поноћи у сачекуши у улици Армије РБиХ у Тузли, испред зграде у којој је живио. Извор близак истрази испричао је да је Хабибовић дуже вријеме добио пријетње да ће бити убијен од одређених особа из криминалног миљеа, углавном из Тузле.

- Хабибовић је полицији пријавио пријетње, али и чланови породице су послије убиства испричали инспекторима да су му одређене особе пријетиле - рекао је наш извор. Он је појаснио да је полиција у протекла два дана саслушала више особа како би се утврдила њихова могућа повезаност са убиством, а провјеравани су и њихови алибији, али за сада нема осумњичених за убиство.

- Са мјеста убиства изузети су одређени трагови који би могли помоћи полицији у проналаску убица, али и могућих организатора - истакао је поменути извор.

Обдукцијом је утврђено да је Хабибовић убијен са три хица у врат и грудни кош. Он је убијен у веома испланираном убиству, јер су убице знале гдје живи, као и гдје свако вече паркира свој аутомобил "голф 5". Хабибовић је одраније познат полицији по бројним тешким кривичним дјелима, више пута је осуђиван и тренутно је против њега подигнуто више оптужница.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана