Šamčanka lažirala krađu da ne bi kupila kuću sa partnerom

N. B.
Šamčanka lažirala krađu da ne bi kupila kuću sa partnerom

Modriča - Milka Đ. (53) iz Šamca priznala je policiji da je prijavila lažnu krađu u Modriči gdje su je navodno lopovi naveli da uđe u automobil, a potom opljačkali.

Šamčanka je policiji u srijedu ispričala da je ju je nepoznato lice dok je bila pored bankomata mimikom navelo da uđe u "mercedes". Prema njenoj priči, taj muškarac imao je ruku u džepu i mislila je da drži pištolj. Ispričala je kako ju je u "mercedesu" dočekao muškarac sa fantomkom, te joj oteo torbicu sa novcem, bankovnim karticama i dokumentima, a potom je "izbacili" na regionalnom putu.

Nezvanično, Milka je u vezi sa muškarcem koji je želio da njih dvoje zajedno kupe kuću. Međutim, nakon što su se dogovorili o kupovini, žena se počela predomišljati.

Otišla je na bankomat kako bi je kamere snimile da je dolazila podići novac, a torbu je ostavila u devastiranoj kući. Međutim, policija je utvrdila da je sve lažirano. Žena je, na kraju, ipak priznala da je izmislila priču kako bi "dobila na vremenu", te imala na raspolaganju nekoliko dana da razmisli o tome hoće li se upustiti u kupovinu kuće. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana