САЈ на граници Републике Српске и ФБиХ легитимише возаче

avaz.ba
САЈ на граници Републике Српске и ФБиХ легитимише возаче

Источно Сарајево - У сарајевском насељу Добриња, које се налази на граници Републике Српске и ФБиХ, припадници МУП-а Републике Српске у маскирним униформама и с другим цијевима заустављају и легитимишу возаче који намјеравају прећи границу.

Ову информацију су објавили бројни портали који су се запитали шта се дешава и зашто полицајци у маскирној униформи заустављају грађане.

Поводом тога Аваз је контактирао ПУ Источно Сарајево, гдје су рекли да се ради о класичној планској акцији коју су у медијима већ неко вријеме најављивали.

“Ради се о планској превентивној акцији коју је МУП Републике Српске већ неко вријеме најављивао. Акција има за циљ расвјетљавање тежих облика кривичних дјела. У тој акцији учествују припадници Специјалне антитерористичке јединице (САЈ), чији специјалци имају управо такву униформу и капе на глави – поручили су из ПУ Источно Сарајево.

Они су додали да се ова планска акција реализује уз сарадњу ПУ Источно Сарајево и Сектора криминалистичке полиције те Специјалне антитерористичке јединице МУП-а Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана