Рудице код Новог Града: Син јединац погинуо пред кућом

Невена Бунић
Рудице код Новог Града: Син јединац погинуо пред кућом

Нови Град - Слободан Дрљача (24) погинуо је у четвртак када га је на путу пред кућом у Рудицама код Новог Града ударио аутомобил, а тог кобног дана су у другим саобраћајним несрећама у РС погинуле још двије особе.

Несрећни младић страдао је у четвртак нешто прије 22.30 часова, након што га је из града довезао познаник и оставио у близини његове куће. Дрљача је претрчавао пут и у том тренутку је наишао “ауди А6” којим је управљао његов суграђанин Р. О. (41). Возило је ударило несрећног младића, који је страдао на лицу мјеста. Ова трагедија завила је у црно Рудице, а како сазнајемо, Дрљача је био син јединац и младић за примјер. Полиција је обавила увиђај под надзором дежурног окружног тужиоца из Приједора.

- Прикупили смо трагове и радимо на утврђивању околности несреће. Тужилац је наложио обдукцију која ће бити обављена у Заводу за судску медицину РС у Бањалуци - навели су у Полицијској управи Приједор.

Још један млади живот изгубљен је у саобраћајки која се десила нешто више од пола сата након трагедије у Новом Граду. Љубица Глигић (23) из Сребренице погинула је у слијетању “реноа” са пута у Новом Насељу код Сребренице. Несрећа се догодила у четвртак око 23 часа, а настрадала дјевојка се налазила на мјесту сувозача. Возилом је управљао њен суграђанин Мерсудин Хасановић (29). Он је из непознатих разлога изгубио контролу над аутом, након чега је возило завршило поред пута.

Мотоциклиста А. Х. (40) из Маглаја погинуо је у судару двоточкаша “хонда” и “пола” на путу у Мајевцу код Добоја. Несрећа се догодила у четвртак поподне, а за воланом “пола” био је С. С. (68) из Модриче. Мотоциклиста је страдао на лицу мјеста.

Рајко Бојић (75) из Челинца повријеђен је у петак ујутро када се, возећи “фијат”, сударио са теретним возом у мјесту Грабовац код Челинца. Очевици су испричали да је старац за длаку избјегао смрт.

- Аутомобил је био уз рампу и само захваљујући срећи човјек је остао жив - испричали су мјештани.

Драгољуб Станић (61) из Козарске Дубице тешко је повријеђен у судару “томоса” и “пежоа 308” на магистралном путу у Парницама. Он је превезен у болницу у Градишци, а како сазнајемо, задобио је повреде кључне кости.

Тракториста

Јово Оклијевић (57) погинуо је у четвртак када је управљајући трактором запео за електрични кабел у Јасенику код Гацка. Незванично, Оклијевић је косио траву када је запео за жицу која је изазвала струјни удар. Превезен је у Дом здравља у Гацку, гдје је убрзо преминуо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана