Ронилачки тим укључио се у потрагу за Душицом Божић

Срна
Ронилачки тим укључио се у потрагу за Душицом Божић

Бањалука - Ронилачки тим Специјалне антитерористичке јединице МУП-а Републике Српске и чланови Горске службе спасавања укључили су се у потрагу за несталом Душицом Божић /36/ из Лакташа, рекла је Срни портпарол Полицијске управе Бањалука Марија Маркановић.

Припадници Полицијске управе Бањалука већ други дан трагају за Божићевом, а у томе им помажу и чланови Ватрогасне бригаде Лакташи, комшије и становници насеља Ада из Лакташа.

Маркановићева је навела да је 19. фебруара полицији пријављен нестанак Душице Божић која се тог дана у јутарњим часовима удаљила из мјеста становања у Карађорђевој улици у Лакташима и да су полицијски службеници, одмах по дојави, започели потрагу.

"До сада је претражено око 20 километара обале Врбаса и цијели терен до канала, али нам проблем представљају висок водостај ријеке и замућена вода", рекла је Маркановићева.

Она је додала да је о свему обавијештено Окружно јавно тужилаштво у Бањалуци.

"Полиција ће наставити потрагу за несталом Душицом Божић, а уколико грађани посједују неке корисне информације могу их доставити Полицијској станици Лакташи на број 051/536-010", навела је Маркановићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана