Рибник: Напао супругу, пријетио полицији и пуцао

Г. О.
Рибник: Напао супругу, пријетио полицији и пуцао

Рибник - Полиција је у Рибнику ухапсила мушкарца који је пијан напао супругу у њиховој породичној кући у том граду, а затим пријетио полицији и пуцао из пушке, потврђено је у ЦЈБ Бањалука.

У Центру јавне безбједности Бањалука су рекли да је полиција у Рибнику у уторак обавијештена да је у току насиље у породици у једној породичној кући у том мјесту. Полиција је испред куће затекла жену. Потом је из куће изашао њен супруг, који је у руци држао полуатоматску пушку и запријетио полицији да ће пуцати на њих. Полиција му је наредила да одложи оружје, али се он на то оглушио.

- Испалио је хитац у ваздух и тражио да полицајци оду из његовог дворишта, јер је, према његовим ријечима, то што се дешава између њега и његове супруге приватна ствар и да полиција нема шта да тражи у његовом дворишту. Међутим, полиција је успјела да га савлада и ухапси - кажу у полицији и додају да је ухапшени имао 1,41 промил алкохола у крви.

О свим овим околностима обавијештен је дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука. Послије криминалистичке обраде, насилни супруг је пуштен на слободу, а против њега ће бити поднесен извјештај надлежном тужилаштву због сумње да је починио кривична дјела спречавање службеног лица у обављању послова, недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја и насиље у породици или породичној заједници.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана