Развратни разредник покушао се убити

avaz.ba
Развратни разредник покушао се убити

Развратни разредник Менсуд Хоџић (62), који се сумњичи да је нудио секс својој 14-годишњој ученици деветог разреда Основне школе “Муса Ћазим Ћатић“, Подручна школа у Блатуши, покушао је прекјучер одузети себи живот, сазнаје “Дневни аваз”.

На Одјелу ургентног блока зеничке болнице хоспитализиран је прекјуче око 15.30 сати.

Испран желудац 

- Попио је доста таблета, односно предозирао се њима. Ради се о покушају тровања. На Ургентном блоку испран му је желудац, а потом је пацијент прослијеђен на Интерни одјел. Касније је затражио да буде отпуштен и иде кући. Шта је одлучено, не знам – каже нам наш извор.

Разредник је, наводно, користећи различите бројеве, слао СМС поруке експлицитног садржаја својој ученици. Када је одбила перверзне радње на које ју је позивао разредник, све је испричала родитељима и случај пријавила директору. Услиједио је пакао.

Пријетње смрћу, ухођења, просипање црвене фарбе испред врата стана, само су дио хорора који породица и дјевојчица проживљавају. Посебно је шокантно што се у пријетње и узнемиравање СМС порукама, наводно, укључио и разредников син.

Три пријаве 

“Убиједио сам ти бабу да то нисам ја, да видимо шта ћеш сад? Имаш 30 минута да кажеш наставници да си лагала, да средиш ситуацију, ако не кажеш, чутћеш шта ће ти се десити преко позива” - само су неке од СМС порука које су, наводно, слали Хоџић и његов син.

Протекле године у образовним институцијама на подручју ЗДК забиљежене су три пријаве наводне педофилије, потврђено нам је из министарства. Двије пријаве тичу се професора психологије у Медицинској школи и посљедња у школи”Муса Ћазим Ћатић”.

 

 „Савјети” ученицима

Алармантно је и то што су поједини наставници школе „Муса Ћазим Ћатић”, како тврде ученици, савјетовали ученицима да не читају медије који прате овај случај и не говоре о овој теми.

Занимљиво, нико од њих није одјељенске заједнице посветио проблему педофилије, која, очигледно је, цвјета у образованим институцијама у ЗДК

Мајка: И мени је слао поруке

Породица дјевојчице, која је иначе одлична ученица с примјереним владањем, дане проводи у четири зида. Шокантан је податак да се Хоџић, тврди мајка дјевојчице, и према њој понашао непримјерено, због чега је престала ићи кћерки на информације, па је слала супруга.

- Слао ми је и поруке. Међутим, све сам прешутјела да избјегнем проблем у кући. Само сам престала ићи на информације – прича нам мајка дјевојчице. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана