Raskid veze platio glavom

Agencije
Raskid veze platio glavom

Bijeljina - Majka i sin, Rada (39) i Mladen (24) Todorović, uhapšeni su zbog sumnje da su ubili Dragoljuba Vidovića (57) iz Bijeljine, čije beživotno tijelo je pronađeno prije dva dana u neposrednoj blizini šljunkare na Pavlovića mostu.

Agencije Fena saznaje da su Rada Todorović i Dragoljub Vidović bili u poslovnoj i ljubavnoj vezi, ali da ubijeni nije želio da prihvati raskid veze koji je inicirala Rada. 

Kobnog dana oni su se posvađali ispred njene kuće i nasrnuli jedno na drugo, nakon čega su majka i sin ubili Dragoljuba.

Njegovo beživotno tijelo potom su vozilom "audi" prevezli i bacili u blizini šljunkare.

Tokom kriminalističke obrade, Rada i Mladen Todorović su priznali ubistvo, a policija je oduzela "audi" u kojem su prevezli tijelo ubijenog do šljunkare.

Iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina je, uz navođenje inicijala žrtve i osumnjičenih, potvrđeno da su slobode lišene dvije osobe kao mogući izvršioci ovog krivičnog djela. 

Nestanak Vidovića je prijavljen 21. augusta ove godine, a po tvrdnjama porodice udaljio se od kuće 18. augusta u nepoznatom pravcu. 

Prije dva dana pronađeno je njegovo beživotno tijelo, a obdukcijom je utvrđeno da je smrt nastupila nasilnim putem, odnosno najvjerovatnije ubodima oštrog predmeta.

Nakon lišenja slobode dvoje osumnjičenih izvršen je pretres kuće koje koriste te pronađeni predmeti koji se dovode u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela teškog ubistva. 

Osumničeni će danas biti predati na dalje postupanje Okružnom tužilaštvu u Bijeljini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana