Ранио је залутали метак док је окопавала башту

Н. Б.
Ранио је залутали метак док је окопавала башту

Приједор - Анка К. (75) из Горње Драготиње код Приједора рањена је након што ју је погодио залутали метак док је окопавала башту. Несрећна старица рањена је у леђа, а љекари су успјели да јој изваде зрно.

Случај је пријављен полицији у суботу. Према причи мјештана, тог дана није било свадбе нити неког већег весеља у селу, а несрећну жену је највјероватније погодио метак који је испалио један од два старца из Горње Драготиње који су лумповали и пијанчили на другом крају овог мјеста.

У Полицијској управи Приједор рекли су да раде на расвјетљавању случаја и утврђивању свих околности.

- Упозоравамо грађане да је свака неовлашћена употреба оружја кривично дјело - рекли су у Полицијској управи Приједор.

Старици је прва помоћ указана у болницу "Др Младен Стојановић" у Приједору, али је због теже повреде на леђима превезена у Универзитетски клинички центар у Бањалуци.

- Пацијенткиња А. К. је тренутно стабилно и остаје на даљем лијечењу и праћењу у нашој установи. Првобитно је била хоспитализована на Клиници за анестезију и интензивно лијечење, а потом је пребачена у Службу за торакалну хирургију. Ту је хируршки збринута - рекао је начелник Службе за торакалну хирургију УКЦ-а др Марко Кантар.

Сличан случај десио се у јануару прошле године када је тридесетседмогодишњу жену испред куће у насељу Карановац код Бањалуке погодио залутали метак у ногу. Није утврђено одакле је метак испаљен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана