Рамба усмртили хицем у потиљак због дугова?

Н. Т.
Рамба усмртили хицем у потиљак због дугова?

Цазин - Неџад Кличић (34) из Цазина, познатији као Рамбо, убијен је хицем испаљеним у потиљак, а претходно је ударен три пута у главу, утврђено је обдукцијом његовог тијела.

Кличића су усмртиле засад непознате маскиране особе док је сједио у кафићу "Голд" у Острошцу код Цазина.

Нападачи су били маскирани и имали су фантомке на главама, а очевици су испричали да их је било најмање четворица и да су имали аутоматске пушке.

Портпарол МУП-а Унско-санског кантона Але Шиљдедић је рекао да за ово убиство још нико није ухапшен и да се спроводи обимна истрага.

- У вријеме убиства у кафићу је било седам гостију и наши оперативаци раде на терену и прикупљају све информације. За сада нико није осумњичен - казао је Шиљдедић и додао да не може говорити о детаљима истраге.

Према незваничним информацијама, сумња се да се ради о мафијашком обрачуну, јер је Кличић био повезан са бројним криминалцима. Постоје информације да је Кличић убијен због дугова, односно да је био гарант некој особи за узимање великог новца који није враћен зајмодавцима из криминалног миљеа. Извор близак истрази је рекао да се сумња да су нападачи већ одавно имали намјеру да убију Кличића, јер је прије неколико дана на његову кућу бачена експлозивна направа. Кличић је био познат полицији по кривичним дјелима и посједовању оружја. Он је у БиХ постао познат након што је снимио видео-клип "Борн фор ацтион" (Рођен за акцију) и поставио на мрежу "Јутјуб". Тешко наоружан на том снимку демонстрирао је своје војничке вјештине. Рамбо је привођен више пута.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана