Пуштени сви који су приведени због убиства Остојића

nezavisne.com
Пуштени сви који су приведени због убиства Остојића

Источно Сарајево - Десетине лица са разних локација која су јуче привели припадници МУП-а РС, а која се могу довести у везу са убиством младића Милоша Остојића (30) у Источном Сарајеву, испитана су те су након саслушања сви пуштени, сазнају "Независне".

Остојић је упуцан у уторак из три хица код клуба "Спарта" који је у његовом власништву, а од повреда је убрзо преминуо.

Он је упао у сачекушу јер је по изласку из аута који је паркирао у близини кафића и кренуо у свој локал, али га је маскирани убица дочекао изашавши из голфа 5 и испалио му рафал са леђа, након чега је побјегао, а младић је преминуо.

Полиција је у вези са овим случајем испитала десетине лица, а на подручју Источног Новог Сарајева пронађен је запаљен аутомобил "голф пет" који се доводи у везу са извршењем овог кривичног дјела.

Из МУП-а РС навели су да полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а РС у сарадњи са Полицијском управом Источно Сарајево, а под надзором тужиоца Републичког јавног тужилаштва РС предузимају оперативне и истражне мјере и радње на расвјетљавању свих околности и утврђивању идентитета починиоца тешког убиства.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана