Пушком на ДНС-овог секретара

nezavisne.com
Пушком на ДНС-овог секретара

Фото: Н.Н. ђ Драма у ресторану у режији пијаног малољетника: Пушком на ДНС-овог секретара

 

Бијељина - Полиција је ухапсила пијаног седамнаестогодишњака који је у бијељински ресторан "Либертас" ушао с пушком, с намјером да се обрачуна са Момчилом Жугићем, функционером ДНС-а, сазнају "Независне".

Срећом, пушку му је успио отети управо Жугић, који је раније био предсједник Организације младих ДНС-а, а тренутно је секретар бијељинског Градског одбора ДНС-а, али и члан Главног одбора те странке.

Ова драма одвијала се у сриједу, када су чланови ДНС-а у једном објекту у Дворовима прослављали своју крсну славу - Митровдан, а затим је неколицина њих отишла у ресторан "Либертас".

У том ресторану био је и проблематични тинејџер са друштвом, те је, како истиче извор "Независних", по његовом понашању одмах било очигледно да је пијан.

"Напио се и провоцирао Жугића. Жугић му је рекао да буде културан и да се смири, и тај тинејџер га је, чинило се на почетку, и послушао. Накратко се смирио, а онда је са другом напустио објекат", појашњава извор "Независних".

Међутим, седамнаестогодишњак се, додаје наш извор, након 45 минута до сат времена опет појавио у ресторану, и то с аутоматском пушком.

"Било је доста гостију и завладала је паника. Жугић је, међутим, успио да малољетника савлада и отме му пушку, а затим је позвана и полиција, која је дошла и ухапсила тинејџера", истиче извор "Независних".

Коментар смо покушали добити и од Жугића, али нам је он само кратко рекао да не жели то да коментарише. Цијели догађај нису жељели коментарисати ни из ресторана "Либертас", већ су нас упутили на полицију.

Из полиције су казали да је Полицијска станица Бијељина у сриједу око 23.30 запримила пријаву да је тај малољетник дошао са пушком, те да су га савладали гости који су били у објекту.

Од њега је одузета пушка са два оквира и муницијом. Алко-тестирањем је утврђено да има 1,3 г/кг алкохола у организму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана