Pronađeno tijelo nestale starlete?

G. Obradović, D. Jovičić
Pronađeno tijelo nestale starlete?

Sremska Mitrovica - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije pronašli su juče ujutru pored lokalnog puta nedaleko od Sremske Mitrovice automobil u kojem je bilo tijelo mlađe ženske osobe. Sumnja se da je riječ o banjalučkoj starleti Slađani - Slađi Guduraš (27).

U MUP-u Srbije rečeno je da su u kanalu na putnom pravcu Sremska Rača - Kuzmin pronašli automobil "golf" bh. registarskih oznaka, a sumnja se da je prilikom ove saobraćajne nesreće stradala mlađa ženska osoba iz BiH.

- Vozilo je pronađeno kod opasne krivine koja nije obilježena saobraćajnim znakom i bez zaštitne ograde, a na mjestu koje je zbog gustog rastinja bilo slabo vidljivo - rekli su u MUP-u i dodali da je uviđaj obavio javni tužilac Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici.

Prema njihovim riječima, uzroci saobraćajne nesreće biće utvrđeni poslije mašinskog vještačenja vozila, analizom na drogu i alkohol i obdukcijom tijela.

U MUP-u Srbije juče nisu htjeli da potvrde da li je riječ o Slađani Guduraš, a iz sjedišta policije u Beogradu istakli su da će tu informaciju imati tek poslije obdukcije i identifikacije tijela.

Pretpostavlja se da je Slađa Guduraš u opasnoj krivini, najvjerovatnije zbog neprilagođene brzine, izgubila kontrolu nad vozilom i sletjela sa puta, te da je tu preminula od zadobijenih povreda. Vozilo niko šest dana nije primijetio, jer se oko krivine nalaze žbunje i drveće.

Prema prvim informacijama, sve upućuje da je riječ o Guduraševoj, jer je ona u srijedu, 10. decembra, oko 16.30 časova iz Bijeljine automobilom "golf 5" krenula prema Beogradu i od tada joj se izgubio svaki trag.

Njeni prijatelji i porodica su sljedeći dan prijavili njen nestanak i strahovali su prvo da je Slađana kidnapovana.

Tragajući za njom policija je napravila rekonstrukciju njenog kretanja na dan nestanka. Utvrđeno je da je cijeli dan boravila u svom butiku "Leopard" u Bijeljini, a zatim se oko 16.30 časova uputila za Beograd. Granicu je prešla na prelazu Rača oko 18 časova, što su snimile i nadzorne kamere Granične policije BiH.

Poslije toga još oko pola časa je bila dostupna mobilnim telefonom, a poslije toga joj se gubi svaki trag.

Prema pričama njenih prijatelja, ona je voljela brzu vožnju, a tokom vožnje često se dopisivala i ostavljala statuse po društvenim mrežama.

Njeni prijatelji su odmah posumnjali da je Slađa oteta, a kao mogućeg kidnapera označavali su njenog bivšeg momka Dragana Perića iz Bijeljine. Oni su bili više od godinu u vezi, a kada ga je ona ostavila, on ju je neprestano maltretirao te navodno i fizički napadao.

Pojedini portali su objavili da iza njenog nestanka stoji i poznati beogradski frizer Aleksandar Kapriš, a kojem je pomogao Perić, jer ih je ona navodno uhvatila u "ljubavnom trouglu".

Karijera

Slađa Guduraš u šoubiznis ušla je početkom 2013. godine tako što je glumila u spotu Saše Matića i Cvije u pjesmi "Reci brate". Poslije toga pojavljuje se u brojnim televizijskim emisijama, a glumila je i u spotovima repera Đusa i Napoleona u pjesmi "Šta da radim sad" i drugim.

Potom je sa Đusom snimila duet "Silikoni i kubici". Ubrzo nakon toga fotografiše se za naslovnu stranu muškog časopisa CKM u kojem izlaze i njene golišave fotografije. U međuvremenu otvara modni studio "Leopard", a glumi i u nekoliko scena u TV serijama "Lud, zbunjen, normalan" i "Kriza".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana