Пронађено тијело нестале старлете?

Г. Обрадовић, Д. Јовичић
Пронађено тијело нестале старлете?

Сремска Митровица - Припадници Министарства унутрашњих послова Србије пронашли су јуче ујутру поред локалног пута недалеко од Сремске Митровице аутомобил у којем је било тијело млађе женске особе. Сумња се да је ријеч о бањалучкој старлети Слађани - Слађи Гудураш (27).

У МУП-у Србије речено је да су у каналу на путном правцу Сремска Рача - Кузмин пронашли аутомобил "голф" бх. регистарских ознака, а сумња се да је приликом ове саобраћајне несреће страдала млађа женска особа из БиХ.

- Возило је пронађено код опасне кривине која није обиљежена саобраћајним знаком и без заштитне ограде, а на мјесту које је због густог растиња било слабо видљиво - рекли су у МУП-у и додали да је увиђај обавио јавни тужилац Основног суда у Сремској Митровици.

Према њиховим ријечима, узроци саобраћајне несреће биће утврђени послије машинског вјештачења возила, анализом на дрогу и алкохол и обдукцијом тијела.

У МУП-у Србије јуче нису хтјели да потврде да ли је ријеч о Слађани Гудураш, а из сједишта полиције у Београду истакли су да ће ту информацију имати тек послије обдукције и идентификације тијела.

Претпоставља се да је Слађа Гудураш у опасној кривини, највјероватније због неприлагођене брзине, изгубила контролу над возилом и слетјела са пута, те да је ту преминула од задобијених повреда. Возило нико шест дана није примијетио, јер се око кривине налазе жбуње и дрвеће.

Према првим информацијама, све упућује да је ријеч о Гудурашевој, јер је она у сриједу, 10. децембра, око 16.30 часова из Бијељине аутомобилом "голф 5" кренула према Београду и од тада јој се изгубио сваки траг.

Њени пријатељи и породица су сљедећи дан пријавили њен нестанак и страховали су прво да је Слађана киднапована.

Трагајући за њом полиција је направила реконструкцију њеног кретања на дан нестанка. Утврђено је да је цијели дан боравила у свом бутику "Леопард" у Бијељини, а затим се око 16.30 часова упутила за Београд. Границу је прешла на прелазу Рача око 18 часова, што су снимиле и надзорне камере Граничне полиције БиХ.

Послије тога још око пола часа је била доступна мобилним телефоном, а послије тога јој се губи сваки траг.

Према причама њених пријатеља, она је вољела брзу вожњу, а током вожње често се дописивала и остављала статусе по друштвеним мрежама.

Њени пријатељи су одмах посумњали да је Слађа отета, а као могућег киднапера означавали су њеног бившег момка Драгана Перића из Бијељине. Они су били више од годину у вези, а када га је она оставила, он ју је непрестано малтретирао те наводно и физички нападао.

Поједини портали су објавили да иза њеног нестанка стоји и познати београдски фризер Александар Каприш, а којем је помогао Перић, јер их је она наводно ухватила у "љубавном троуглу".

Каријера

Слађа Гудураш у шоубизнис ушла је почетком 2013. године тако што је глумила у споту Саше Матића и Цвије у пјесми "Реци брате". Послије тога појављује се у бројним телевизијским емисијама, а глумила је и у спотовима репера Ђуса и Наполеона у пјесми "Шта да радим сад" и другим.

Потом је са Ђусом снимила дует "Силикони и кубици". Убрзо након тога фотографише се за насловну страну мушког часописа ЦКМ у којем излазе и њене голишаве фотографије. У међувремену отвара модни студио "Леопард", а глуми и у неколико сцена у ТВ серијама "Луд, збуњен, нормалан" и "Криза".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана