Пронађене рукавице и фармерке убица повезане са убиством сарајевских полицајаца?

avaz.ba
Пронађене рукавице и фармерке убица повезане са убиством сарајевских полицајаца?

Сарајево - Истражиоци који раде на случају бруталне ликвидације сарајевских полицајаца Адиса Шеховића и Давора Вујиновића у насељу Алипашино Поље 26. октобра прошле године, пронашли су недавно црне рукавице које су убице користиле, највјероватније током покушаја пљачке голфа 6, пишу сарајевски медији.

Како наводи “Аваз”, позивајући се на неименоване изворе, пронађене су и мушке фармерке које је један од аутомафијаша скинуо и сакрио након злочина, а још се чека шта ће њихова ДНК анализа показати.

Истрага о овом злочину, којој се још не назире крај, и даље се врти око Срећка Трифковића, Милоша Обрадова, Недељка Лиздека и Стефана Самарџије.

Сви су у притвору, а Кантонални суд у Сарајеву данас је донио одлуку да сео Обрадову притворска мјера продужи још за три мјесеца.

Међутим, још није пронађен ни аутомобил сеат леон којим су се убице одвезле са мјеста догађаја, а ни пушка из које су Шеховић и Вујиновић ликвидирани.

Никада још није лоцирана, нити откривена особа која је јавила да се десило убиство полицајаца, а позвала је Полицијску станицу Нови Град, пише поменути портал.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана