Прњаворчанка нестала крајем новембра вратила се кући

Агенције
Прњаворчанка нестала крајем новембра вратила се кући

Прњавор - Бесима Дунић (34), за коју супруг и њихових петоро малољетне дјеце од 24. новембра нису имали ни трага ни гласа, вратила се у њихов дом у Гусаку код Прњавора.

То је "Новостима" у уторак саопштио њен супруг Елвис (36), којем је Бесима, жива и здрава, изненадни одлазак образложила "потрагом за послом".

Како су "Новости" писале, Елвис је пријавио полицији нестанак супруге, пошто је дом напустила рекавши да иде код рођаке у оближњу Лишњу. Тада је чуо аутомобил, а пошто је отишла без поздрава и оставила дјецу, он се побојао да је нестала са неким непознатим, заврбована путем Фацебоока, на коме је проводила доста времена.

Претражио је очајни муж шуме и насеља, без резултата, а срећа га је, нарочито дјечицу, обасјала када се након више од десет дана на вратима појавила Бесима.

"Све вријеме је била у Градишци, код некаквих дједа и бабе. Тако ми је барем рекла. Наводно их је упознала путем Фацебоока, а они су јој обећали посао. То се, међутим, изјаловило", прича Елвис.

Он каже да је супрузи отворено замјерио што их је без ријечи одласком у непознато осрамотила, и да јој је мјесто уз њихових петоро дјеце, као и да су им довољни његови приходи од чувања кумовог стада на Мањачи.

"Љут сам, али нам је, ипак, свима пао камен с врата. Јер, дјеца стално плачу, а ја сам занемарио посао од ког се издржавамо. Примио сам је на дјечију милост, али и због чињенице да до сада за ових наших 12 година брака никада ништа слично није учинила и да смо се до тада добро слагали", каже Елвис.

Елвис је потврдио и информације да је разбијени телефон био својеврсни окидач.

"Тачно је да сам јој разбио телефон. Међутим, купио сам јој сада нови и вјерујем да су се некадашњи мир и срећа вратили у наш дом", оптимиста је Елвис.

Полиција је оцијенила да у нестанку Бесиме Дунић нема елемената присиле, али је, ипак, случај пријавила Центру за социјални рад. Јер, како је и сам признао, Елвис дјеци није дозвољавао одлазак у школу.

"Сада је све у реду и дјеца иду на наставу", каже Елвис.

(Новости.рс)

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана