Приведен Давор Драгичевић

klix.ba
Приведен Давор Драгичевић

Бањалука - Припадници Министарства унутрашњих послова Републике Српске јутрос су у Бањалуци привели Давора Драгичевића, оца страдалог младића Давида Драгичевића, потврдио је за klix.ba адвокат Ифет Ферагет.

“Још увијек провјеравам информације, али колико знам, Давор је приведен јер се није одазвао на позив за саслушање. Више детаља за сада немам”, казао нам је Ферагет.

Информацију о привођењу Драгичевића на Facebook групи “Правда за Давида” потврдила је и његова бивша супруга и Давидова мајка Сузана Радановић.

Подсјећамо, МУП РС прије неколико дана је саопштио да су против Давора Драгичевића и још 19 особа, међу којима је и посланик у НСРС Драшко Станивуковић, поднесене кривичне пријаве због окупљања испред Народне скупштине Републике Српске 17. децембра, у вријеме одржавања посебне сједнице на којој је изабрана нова влада.

Према наводима полиције, чланови групе “Правда за Давида” поступили су супротно Закону о јавном окупљању и Закону о јавном реду и миру РС.

Такође, како су навели, наставља се полицијски рад с циљем утврђивања постојања елемената извршеног кривичног дјела угрожавање безбједнсти.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана