Приједорчанин малтретирао и вријеђао суграђанина, све објавио на Facebooku

nezavisne.com
Приједорчанин малтретирао и вријеђао суграђанина, све објавио на Facebooku

Приједор - Приједорска полиција ухапсила је данас насилника Рената Марјановића (31) из тог града након што је јуче на отпаду секундарних сировина у Приједору малтретирао и вријеђао суграђанина Азрина Хоџића, а снимак тортуре јавно објавио на свом Facebook профилу.

На снимку изнад којег је написао "Само тразим поштовање ништа више у истој мјери кошто ми поштујемо БиХ одсад ће те и Републику Српску", види се како тјера Хоџића да одлијепи наљепницу са грбом заставе БиХ са приколице.

Натјерао је суграђанина и да у камеру каже: „Извините, Срби у Приједору, што сам лијепио заставу БиХ на приколицу. Нећу никад више и поштујем Републику Српску и Милорада Додика", што он у стању шока и понавља за њим, покушавајући огребати грб заставе са приколице у којој је возио материјал који је планирао продати на отпад. Након тога Марјановић му пружа руку и каже му да је коректно поступио, тед а га нико не смије дирати, иначе ће "имати проблем с њим".

Када је насилник пришао суграђанину најприје је мислио да се шали, јер га никада раније није видио, али га је он ударио неколико пута и ухватио за врат, те понижавао на поменути начин, а он га је устраху слушао.

Након тога је све пријавио полицији која је од јуче трагала за Марјановићем а који  је иначе стари зналац полиције по вршењу кривичних дјела и познат је по свом насилничком понашању.

"Р.М. ухапшен је данас око 13 часова, због постојања основа сумње да је дан раније на отпаду секундарних сировина у Приједору, починио кривична дјела злостављање, мучење и друго нељудско и понижавајуће поступање и тјелесна повреда на штету тридесетдеветогодишњег лица из Приједора", навели су из приједорске Полицијске управе.

Истичу да се све даље мјере и радње према ухапшеном предузимају у сарадњи са поступајућим тужиоцем Окружног јавног тужилаштва Приједор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана