Prijedor: Vozač autobusa lišen slobode

Srna
Prijedor: Vozač autobusa lišen slobode

Prijedor - Vozač autobusa, koji je u Prijedoru učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je poginuo pješak, lišen je slobode, a nakon kriminalističke obrade u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Prijedor biće sproveden u Okružno tužilaštvo Banjaluka, saopšteno je danas iz ovog tužilaštva.

U Ulici vojvode Stepe Stepanovića u Tukovima kod Prijedora sinoć u 20.04 časova u saobraćajnoj nezgodi učestvovali su autobus prevoznika "Globus turs" kojim je upravljao Miroslav Driljić /52/ iz Kranja i pješak Janko Milutinović /56/ iz Prijedora koji je smtrno stradao.


"Dežurni tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere, kao i vještačenja radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske", navodi se u saopštenju tužilaštva.

U drugoj saobraćajnoj nezgodi, u Ulici maršala Tita u Kozarcu kod Prijedora sinoć u 21.25 časova, putničko motorno vozilo "folksvagen foks" sletilo je s puta. Vozač Sanel Hukić /32/ iz Kozarca smrtno je nastradao, a povrijeđeni suvozač Begajet Maslić /38/ iz Zenice smješten je u Univerzitetski klinički centar Banjaluka.

Uviđaje na mjestu nezgoda obavili su dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Saša Labotić i policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Centra javne bezbjednosti Prijedor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana