Приједор: Возач аутобуса лишен слободе

Срна
Приједор: Возач аутобуса лишен слободе

Приједор - Возач аутобуса, који је у Приједору учествовао у саобраћајној незгоди у којој је погинуо пјешак, лишен је слободе, а након криминалистичке обраде у Центру јавне безбједности /ЦЈБ/ Приједор биће спроведен у Окружно тужилаштво Бањалука, саопштено је данас из овог тужилаштва.

У Улици војводе Степе Степановића у Туковима код Приједора синоћ у 20.04 часова у саобраћајној незгоди учествовали су аутобус превозника "Глобус турс" којим је управљао Мирослав Дриљић /52/ из Крања и пјешак Јанко Милутиновић /56/ из Приједора који је смтрно страдао.


"Дежурни тужилац је наложио да се предузму све потребне истражне радње и мјере, као и вјештачења ради расвјетљавања свих околности саобраћајне незгоде, а наложена је и обдукција смртно настрадалог лица која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске", наводи се у саопштењу тужилаштва.

У другој саобраћајној незгоди, у Улици маршала Тита у Козарцу код Приједора синоћ у 21.25 часова, путничко моторно возило "фолксваген фокс" слетило је с пута. Возач Санел Хукић /32/ из Козарца смртно је настрадао, а повријеђени сувозач Бегајет Маслић /38/ из Зенице смјештен је у Универзитетски клинички центар Бањалука.

Увиђаје на мјесту незгода обавили су дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука Саша Лаботић и полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Центра јавне безбједности Приједор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана