Prijedor: Potraga za licima koja su zapalila vozilo i pucala na radnike

RTRS, Avaz, ATV
Prijedor: Potraga za licima koja su zapalila vozilo i pucala na radnike

Prijedor – Policiji u Prijedoru oko 11.00 časova prijavljeno je da je na regionalnom putu Marićka – Rakelići u mjestu Tadići došlo do slijetanja vozila s puta, a da su iz tog vozila izašla tri naoružana lica maskirana fantomkama.

"Vozilo je zapaljeno na mjestu slijetanja, a tri lica su se dala u bjekstvo. Intenzivna potraga za njima traje i na terenu su sve raspoložive snage MUP-a Republike Srpske", rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Prijedor Marija Matić.

Prema nezvaničnim infromacijama, lica koja su izašla iz vozila pucala su na radnike koji su se tu zatekli izvodeći radove na održavanju puteva, ali povrijeđenih nije bilo.

Nije bilo otvaranja vatre na mještane niti se ikakav incident desio na magistralnom putu Prijedor – Sanski Most, te je ovaj pravac prohodan.

Radnici su se razbježali i niko nije povrijeđen, dok su putnici iz terenca – za koje se ne zna koliko ih je tačno bilo – izašli iz vozila, zapalili ga i potom pobjegli, javlja ATV.

Prema nezvanicnim informacijama osobe koje su pucale su zapalili automobil iz kojeg su se prevrnuli ali su ga vatrogasci na vrijeme ugasili i veće štete nije bilo.

Takođe, prema nezvaničnim informacijama razbojnici su bježali iz Sanskog Mosta gdje su izvršili pljačku.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana