Приједор: Потрага за лицима која су запалила возило и пуцала на раднике

РТРС, Аваз, ATV
Приједор: Потрага за лицима која су запалила возило и пуцала на раднике

Приједор – Полицији у Приједору око 11.00 часова пријављено је да је на регионалном путу Марићка – Ракелићи у мјесту Тадићи дошло до слијетања возила с пута, а да су из тог возила изашла три наоружана лица маскирана фантомкама.

"Возило је запаљено на мјесту слијетања, а три лица су се дала у бјекство. Интензивна потрага за њима траје и на терену су све расположиве снаге МУП-а Републике Српске", рекла је Срни портпарол Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Приједор Марија Матић.

Према незваничним инфромацијама, лица која су изашла из возила пуцала су на раднике који су се ту затекли изводећи радове на одржавању путева, али повријеђених није било.

Није било отварања ватре на мјештане нити се икакав инцидент десио на магистралном путу Приједор – Сански Мост, те је овај правац проходан.

Радници су се разбјежали и нико није повријеђен, док су путници из теренца – за које се не зна колико их је тачно било – изашли из возила, запалили га и потом побјегли, јавља АТВ.

Према незваницним информацијама особе које су пуцале су запалили аутомобил из којег су се преврнули али су га ватрогасци на вријеме угасили и веће штете није било.

Такође, према незваничним информацијама разбојници су бјежали из Санског Моста гдје су извршили пљачку.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана