Пријавила да ју је силовао познаник

Н. Т.
Пријавила да ју је силовао познаник

Дервента - Жена из Дервенте, чији идентитет полиција није саопштила, пријавила је да ју је силовао познаник на подручју овог града, рекли су у Центру јавне безбједности Добој.

У полицији су казали да је према пријави жена силована прије 30 дана. Истакли су да због осјетљивости случаја и заштите жртве не могу да говоре о детаљима нити о идентитету силоване жене, као ни идентитету пријављеног.

- О свему је обавијештено добојско Окружно тужилаштво, које води истрагу. Тужилац је наредио да се саслушају свједоци, као и осумњичени и жена која је пријавила силовање - казали су ЦЈБ Добој.

Дежурни тужилац добојског тужилаштва је потврдио да им је о вај случај пријављен и истакао да у оваквим случајевима информације за јавност нису доступне. Незванично се сазнаје да је осумњичени за силовање рођен 1959, а наводна жртва 1952. године.

Ово није први случај напаствовања на подручју добојског Центра јавне безбједности у овој години. Полиција је у априлу ухапсила М.И. (40) с подручја Шамца због сумње да је силовао старицу од 69 година. Он је осумњичен да је 21. априла искористио непажњу жртве док је улазила на спрат куће у којој живи сама. Напасник је неопажно пришао старици са леђа, угурао је у кућу и затим силовао. Осумњичени и жртва се познају, а живе у два села у близини Шамца.

Прије тог на подручју Добоја, у Пелагићеву, у децембру прошле године ухапшен је Дамир Х. (27) из Градачца због сумње да је у ноћи између 18. и 19. децембра силовао познаницу П.З. (18) из Модриче на подручју Пелагићева.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана