Preminuo dječak izvučen sa dna bazena kod Sanskog Mosta

N. T.
Preminuo dječak izvučen sa dna bazena kod Sanskog Mosta

Sanski Most - Petnaestogodišnji S. P. iz Bužima, koji je protekle sedmice u besvjesnom stanju izvučen iz bazena "Vodeni park" u naselju Čaplje kod Sanskog Mosta, preminuo je u Univerzitetskoj bolnici - Klinički centar Banjaluka.

Iz ovog centra su saopštili da je dječak u veoma teškom stanju primljen u bolnicu u srijedu, a preminuo je u petak uveče. Nesreća se dogodila kada je petnaestogodišnjak došao na kupanje. Bio je sa drugarom iz Sanskog Mosta. Kupali su se i igrali u vodi, a niko nije vidio momenat kada je dječak potonuo na dno bazena. Kada su to primijetili kupači, odmah su ga izvukli iz vode, ali on nije davao znake života. Odatle je prevezen u Službu hitne pomoći u Sanskom Mostu, gdje mu se pojavio puls i zbog teškog stanja prevezen je u banjalučku bolnicu.

Nastradali dječak bio je štićenik Centra za socijalni rad Bužim, a smješten je u kuću za djecu bez roditeljskog staranja u Petrovcu. Završio je osnovnu školu u Velikoj Kladuši i bio je član Bokserskog kluba Krajišnik, s kojim je osvajao medalje i izvan granica BiH.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana