Preminula Bosiljka Stambolić, koju je prije nekoliko dana ranio bivši suprug

Agencije
Preminula Bosiljka Stambolić, koju je prije nekoliko dana ranio bivši suprug

Banjaluka - Sedamdesetčetvorogodišnja Bosiljka Stambolić, koju je prije nekoliko dana ranio bivši suprug Branko Stambolić /79/, preminula je danas u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske.

"Uprkos naporima ljekara, pacijent B.S, koja je primljena sa teškom povredom grudnog koša, priminula je u 9.45 časova", saopšteno je iz UKC-a.

Porodična tragediju se oko 10.45 časova odigrala u stambenoj zgradi u Ulici Relje Krilatice, u banjalučkom naselju Borik, gdje se, po riječima mještana, u stanu na 11. spratu, već godinama odvijala tortura u Brankovoj režiji.

Branko je, tvrde mještani, živio uglavnom u kući u jednom selu kod Prijedora, ali je često dolazio u stan gdje ima svoju sobu, nakon što se razveo od Bosiljke koja je u tom stanu živjela sa njihovim zajedničkim sinom.

"Branko je Bosiljku često maltretirao. Kobnih momenata, u petak, ona je istrčala iz stana, u pokušaju da pobjegne kod komšinice, inače medicinske sestre, a on je zapucao i pogodio je. Kada je pogođena, jaukala je 'Ubi me, ubi me'. Ubio je zatim sebe", ispričala je ranije mještanka za "Nezavisne".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana