Преминула Босиљка Стамболић, коју је прије неколико дана ранио бивши супруг

Агенције
Преминула Босиљка Стамболић, коју је прије неколико дана ранио бивши супруг

Бањалука - Седамдесетчетворогодишња Босиљка Стамболић, коју је прије неколико дана ранио бивши супруг Бранко Стамболић /79/, преминула је данас у Универзитетском клиничком центру /УКЦ/ Републике Српске.

"Упркос напорима љекара, пацијент Б.С, која је примљена са тешком повредом грудног коша, приминула је у 9.45 часова", саопштено је из УКЦ-а.

Породична трагедију се око 10.45 часова одиграла у стамбеној згради у Улици Реље Крилатице, у бањалучком насељу Борик, гдје се, по ријечима мјештана, у стану на 11. спрату, већ годинама одвијала тортура у Бранковој режији.

Бранко је, тврде мјештани, живио углавном у кући у једном селу код Приједора, али је често долазио у стан гдје има своју собу, након што се развео од Босиљке која је у том стану живјела са њиховим заједничким сином.

"Бранко је Босиљку често малтретирао. Кобних момената, у петак, она је истрчала из стана, у покушају да побјегне код комшинице, иначе медицинске сестре, а он је запуцао и погодио је. Када је погођена, јаукала је 'Уби ме, уби ме'. Убио је затим себе", испричала је раније мјештанка за "Независне".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана