Прегазио шурјака тренера Борца, полиција трага за одбјеглим возачем

Прегазио шурјака тренера Борца, полиција трага за одбјеглим возачем 27.12.2017 11:15 | nezavisne.com

Градишка - Полиција трага за бахатим возачем који је у градишком мјесту Брестовчина аутомобилом ударио Сашу Чолића (31) из Градишке, а затим побјегао, оставивши тешко повријеђеног младића да лежи на асфалту!

Незгода се догодила у ноћи између недјеље и понедјељка, а Чолић је потом хоспитализован у Универзитетском клиничком центру РС у Бањалуци.

Игор Јанковић, тренер ФК Борац, којем је Чолић шурјак, истиче да је младић задобио вишеструке повреде, укључујући и крварење у мозгу, али да се, срећом, успјешно опоравља.

"Он је те ноћи с радним колегама имао прославу пословне Нове године и ауто га је ударио када су кренули кући. У моменту док је прелазио пут наишло је возило, како се сумња, брзином од 140 до 150 километара на сат, те је покупило Сашу, а затим се возач није зауставио, већ је побјегао", каже Јанковић за "Независне".

Из Универзитетског клиничног центра РС нам је речено да је пацијент задобио прелом поткољенице, те да је хируршки збринут, као и да је стабилног здравственог стања.

Из Полицијске управе Градишка "Независним" је потврђено да су извршили увиђај након те незгоде, која се догодила у понедјељак око два часа на магистралном путу Градишка - Бањалука, у мјесту Брестовчина.

"Након саобраћајне незгоде непознати возач се удаљио с лица мјеста, а полицијски службеници Полицијске управе Градишка предузимају све мјере и радње у циљу идентификовања возила, као и идентификовања и проналаска возача", увјеравају из полиције.

Мада одстоје спекулације о томе која боја и марка возила је у питању, као и да је аутомобилу током незгоде отпао ретровизор, такве информације из полиције нису жељели да коментаришу.

"С обзиром на то да је истрага у току, засад у јавност не можемо износити ниједан детаљ којим би се угрозио даљи ток истраге, а све с циљем расвјетљавања свих околности наведене саобраћајне незгоде и идентификовања возача", казали су из полиције.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица