Predsjedniku Savjeta mjesne zajednice izgorio automobil

nezavisne.com
Predsjedniku Savjeta mjesne zajednice izgorio automobil

Bijeljina - Škoda oktavija, vlasništvo Jovice Davidovića (45) iz Bijeljine, predsjednika Savjeta tamošnje mjesne zajednice Sokolski Dom, potpuno je izgorjela u noći između četvrtka i petka.

Uzrok požara nije poznat, a Davidović nam je kratko kazao da ne može davati opširniju izjavu, jer je na razgovoru u policiji.

"Policija radi uviđaj i još se ne zna šta je uzrok. Šteta je između 10.000 i 12.000 maraka", rekao je Davidović za "Nezavisne".

Iz Policijske uprave Bijeljina kazali su da im je 4. januara, oko 23.40, javljeno da je u Ulici Sofke Nikoli izbio požar na škoda oktaviji, te su tamo odmah izašli policajci, ali i vatrogasci, koji su požar lokalizovali.

"Uviđajem je utvrđeno da je škoda u potpunosti izgorjela, te da se od zapaljenog vozila požar proširio i zapalio dio krova na obliženjem objektu", kazali su iz bijeljinske policije.

Davidović je, prisjetimo se, bio član Uprave bijeljinskog Fudbalskog kluba Radnik, a 2008. godine je objavljeno da su se, poslije verbalnog duela, potukali on i trener juniora. Deblji kraj u toj tuči, kako je tada objavljeno, izvukao je Davidović.

Teži incident spriječili su tada članovi Upravnog odbora, koji su razdvojili dvojicu sukobljenih muškaraca, a nakon smirivanja situacije Gradski stadion u Bijeljini su posjetili policijska patrola i tužilac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana